entete
0
 

Accessoires

Car Wash

Carrosserie

Leder

Deodorant

Divers

Winter

Velgen

Kunststof / rubber

Technische producten

Vloer

Metalen oppervlak

Tapijten / textiel

Glas / voorruit

Cette zone recherche dans les références, titres et descriptions des produits.

Onze samenleving

1986 creatie van het merk en het begin van activiteit met drie verwijzingen.

1994 constructie van een gebouw van 1.000 m² in het industriepark van Mettet.

1996 aankoop en implementatie op basis van een complete lijn van semi-automatische vullen met inbegrip van casking, volumetrische meting van de afstand, sluiting van de caps en andere sprays, poseuse van labels (injectieflacon, platte of cilindrisch), sluiten en markering van dozen, oven aan pack, enz...

Candicar Europa hecht groot belang aan de keuze van verpakking en verzorging van de decoraties, meer een constante zoektocht naar verbetering, formulering bestaande producten en output van succesvolle innovaties onze prioriteiten blijven.

Candicar Europa blijft door de jaren heen een dynamische MKB en familie-eigendom, en nu biedt rechtstreeks werk aan tien mensen. Candicar Europa is op dit moment aanwezig op van vele markten en sectoren. Toch wil ze haar verkoop voor uitvoer in de toekomst en aanzienlijk versterken.

2008 renovatie van het bestaande gebouw en de bouw van 2.000 extra m², voor een huidige totaal van bijna van 3.000 m² gebouwd.

Begin 2010, aided verwerving van nieuwe tanks capaciteit en uitvoering computer- automatische overvloeimodus kamer , evenals een nieuwe lijn van automatische vulling extra om te voldoen aan de voortdurend toenemende eisen van onze klanten.

pictos
 

Candicar


Uitsluitend verkoopt haar producten aan professionals, maar bent u geïnteresseerd in onze blogs, kunt u in contact en wij u naar de dichtstbijzijnde distributeurs sturen.
Merci, votre demande est transmise.

Nous vous contacterons dès que possible.

Onze site maakt gebruik van cookiesMeer informatie